Upoznavanje članstva sa kandidatima

Druženje članova MZ Bardakčije i kandidata za lokalne izbore

Kandidat za načelnika Općine Centar Igor Kamočaji i aktivisti OO SDP BiH Centar, na čelu sa dr Slaven Kovačevićem organizovali su prigodno interno druženje kandidata za Lokalne izbore 2016. godine sa članovima i aktivistima SDP-a u Hotelu Hondo u Mjesnoj zajednici Bardakčije.

centarb

Tim povodom prisutni su imali priliku da razgovaraju sa kandidatima za predstojeće Izbore, razmijene mišljenja i ideje, te se upoznaju sa osnovnim elementima Izbornog programa.

Istaknuto je kako je Općina Centar važan pokazatelj multietničnosti, koja predstavlja temelj Bosne i Hercegovine te da se u tom pogledu treba učiniti maksimalni napor da se pobjedom SDP-a osigura nastavak postojanja multietničnosti građana u ovoj centralnoj gradskoj općini. Sve drugo, može građane Općine Centar, ali i cijelu Bosnu i Hercegovinu voditi u crnilo nacionalne isključivosti i stila ponašanja od prije par stoljeća. To svakako SDP neće dozvoliti.

Bardakcije - 4

Nakon kraćeg uvodnog dijela, aktivisti i kandidati su se družili uz prigodnu muziku, odnosno muzičko umjeće samih kandidata i aktivista.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.