OO SDP BiH Centar

Druženja kandidata SDP-a sa članovima na Koševskom brdu

Kandidat SDB BiH za načelnika Općine Centar Igor Kamočaji i OO SDP BiH Centar na čelu sa dr Slavenom Kovačevićem nastavilo je aktivnosti koje se tiču organizovanja internih druženja kandidata sa članovima, aktivistima i simpatizerima SDP-a, ovoga puta na Koševskom brdu.
Prijatna atmosfera i pozitivno ozračje glavna su odličja kandidata u šta su se mogli uvjeriti svi prisutni na druženju. Koševsko brdo je veoma značajno mjesno područje u kojem živi najveći broj stanovnika u odnosu a druga mjesna područja, a u kojem je SDP učinio niz većih i manjih projekata u korist građana kao što su izgradnja nove autobuske stanice, popravka, rekonstrukcija niza stepeništa, ograda, ulične rasvjete, sanacije i rekonstrukcije cesta, postavljanje ležećih policajaca, ulaganje u poboljšanje uslova rada i opremljenost Osnovne škole „Mehmed beg Kapetanović Ljubušak“.
U narednom periodu, sticanjem novog povjerenja građana SDP će uložiti maksimalne napore na pronalasku lokacije za obdanište, sportsko igralište, dodatnu ambulantu, uređenje zelenih površina kao i niz drugih aktivnosti.