Bihać

Druga faza obnove Bolnice u Bihaću

Radilišta su sa direktorom Harudinom Havićem, tim povodom, danas obišli premijer USK Hamdija Lipovača i ministar zdravstva Amir Murić

Slika

Počela je druga faza obnove Kantonalne bolnice u Bihaću. Počela je stizati i nova, savremena oprema. Radilišta su sa direktorom Harudinom Havićem, tim povodom,  danas obišli premijer USK Hamdija Lipovača i  ministar zdravstva Amir Murić.

Počela je druga faza obnove, nakon sanacije krova. Prvi kontingenti opreme su stigli. Riječ je o informatičkoj opremi koja će uvezati bolnicu i sve domove zdravlja, a za lječilište Gata stigao je vrijedan aparat, kazali su  doktori Havić i Murić.

Ujedno stiglo je i vozilo koje je vrijedna zajednička donacija Bolnici i Nacionalnom parku Una, kazao je Amarildo Mulić, direktor NP Una.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.