Dr. Slaven Kovačević podržao Denisa Bećirovića

Kandidat Socijaldemokratske partija(SDP BIH) za člana Predsjedništva BIH Denis Bećirović već je dobio široku podršku javnosti.

Bećirovića je podržao i doktor politčkih nauka Slaven Kovačević. Svoju javnu podršku Bećiroviću objavio je an društvenim mrežama.

– Kao slobodno-misleći intelektualac, razmislio sam i odlučio dati podršku i glas dr. Denisu Bećiroviću za njegov izbor u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine. Razlog tome nalazim u njegovom stavu da bude predstavnik svih građana, jer europski je standard zaštita svih prava, sloboda i jednakosti građana na individualnom nivou uz puno poštivanje svih kolektivnih, etničkih i individualnih identiteta i osjećanja. Bosna i Hercegovina je Daytonom zamišljena kao balans između etničkog i građanskog principa i mislim da Denis može uspostaviti taj balans, napisao je Kovačević.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.