Sarajevo

Dr Lagumdžija uputio telegram saučešća povodom smrti Sulejmana Tihića

Njegovim odlaskom porodica, kao i politička scena izgubili su mnogo

Slika

Povodom smrti Sulejmana Tihića, porodici i Stranci demokratske akcije telegram saučešća u svoje lično ime i uime Socijaldemokratske partije uputio je dr. Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH.

„Politička scena u Bosni i Hercegovini izgubila je mnogo odlaskom velikog čovjeka, političara i humaniste. Bio je poseban čovjek nevjerovatne energije, vrijedan i izuzetno uporan, uvijek spreman na razgovor i kompromis. Njegovim odlaskom porodica, kao i politička scena izgubili su mnogo."

Izražavam najdublje saučešće porodici Tihić i Stranci demokratske akcije, kaže se u telegramu saučešća dr. Zlatka Lagumdžije.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.