Sarajevo

Dr. Denis Bećirović uputio zahtjev za zakazivanje nastavka 2. zajedničke sjednice oba doma Parlamentarne skupštine BiH

Kako ističe Bećirović, protekao je i peti mjesec u kojem predsjedavajući Čović ne zakazuje nastavak 2. zajedničke sjednice što je u bosanskohercegovačkoj parlamentarnoj praksi nezabilježen slučaj

Slika

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović uputio je predsjedavajućem Doma naroda Draganu Čoviću zahtjev za zakazivanje nastavka 2. zajedničke sjednice oba doma Parlamentarne skupštine BiH.

Kako ističe Bećirović, protekao je i peti mjesec u kojem predsjedavajući Čović ne zakazuje nastavak 2. zajedničke sjednice što je u bosanskohercegovačkoj parlamentarnoj praksi nezabilježen slučaj. Na taj način, ne samo da se odlaže ispunjavanje obaveza na našem evropskom putu već se ozbiljno dovodi u pitanje i okončanje jedne od najvažnijih sjednica u ovom mandatnom periodu.

Cijeli sadržaj zahtjeva možete pogledati ovdje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.