Dosta urađenog, puno toga za uraditi!

Prije četiri godine bili smo spremni preuzeti odgovornost i biti dio Vlade, bez obzira na sve napade i ucjene nismo se bojali raditi na stabilizaciji Kantona. Ponosni na rad i rezultate SDP-ovih ministara u Vladi i poslanika u Skupštini Unsko-sanskog kantona danas stojimo pred vama.

Stabilizirajući Budžet USK bez i jednog podignutog kredita uspjeli smo osigurati redovne isplate plaća i svih naknada, početi sa isplatama sudskih presuda, osigurati duplo veća sredstva za zdravstvo, obrazovanje, poljoprivredu i privredu pokazali smo da znamo i možemo raditi za građane i razvoj Unsko-sanskog kantona.

Kandidati SDP BiH za sve nivoe vlasti zajedno sa Denisom Bećirevićem, kandidatom za člana Predsjedništva BiH spremni su koristeći položaj Unsko-sanskog kantona koji se nalazi na vratima EU, razvojnim projektima, turističkim i poljoprivrednim potencijalima, u sinergiji sa višim nivoima na kojima će nedvojbeno SDP biti kičma vlasti omogućit priliku građanima da rade i od svog rada žive u svojim kućama.

Uz zahvalu na podršci do sada pozivamo sve građane da se uključe u izborne procese, svojim glasom podrže kandidate SDP BiH i omoguće Da svane dan.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.