Sretko Radišić na Krugu 99

Došlo je vrijeme da se građaninu i pripadniku bilo kojeg naroda u BiH posveti dužna pažnja

Bosna i Hercegovina je nedjeljiva i cjelovita država ravnopravnih građana. Došlo je vrijeme da se prestane manipulirati kolektivnim, nacionalnim identitetima poručili su danas uvodničari na redovnoj sesiji Asocijacije nezavisnih intelektualaca “Krug 99” o temi “Kakvo društvo i državu BiH hoćemo?”.

Predsjednik Srpskog građanskog vijeća – Pokret za ravnopravnost građana Sretko Radišić izrazio je nezadovoljstvo događanjima u BiH i situacijom u kojoj se zemlja trenutno nalazi.

“Htjeli bismo brže izlaziti iz ovog stanja, kao i da BiH ide bržim putem napretka, srediti unutrašnje stanje te da, tako sređena, pokuša ubrzati euroatlantske integracije”, kazao je.

Podvukao je da je došlo vrijeme da se građaninu i pripadniku bilo kojeg naroda u BiH posveti dužna pažnja te da se sve vlasti u BiH okrenu prioritetima, a to su ekonomski napredak i prosperitet BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.