Donji Vakuf domaćin edukacije SKOK

Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs održao se u Donjem Vakufu, a predavanju je prisustvovao veliki broj mladih ljudi. Željnji znanja, ukazali su na potrebu da se edukacije ovog tipa trebaju češće organizovati u njihovoj lokalnoj zajednici i mladima pružiti prilika da unaprijede svoje znanje na temu političkog aktivizma i socijaledemokatskih vrijednosti.

Mladi širom Bosne i Hercegovine, koji su uključeni u organizaciju i realizaciju SKOK edukacije smatraju da je ovo prilika da se ukaže na potrebu istinskog njegovanja socijalemokratskih vrijednosti u bh. društvu.

Naredni SKOK se realizuje u Zenici, Gornjem Vakufu i Jablanici, a SDP Bosne i Hercegovine želi svim mladim ljudima pružiti priliku da se prijave i budu dio edukacije u svom gradu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.