Općina Centar

Donirani instrumenti za laparoskopsku hirurgiju Klinici za dječiju hirurgiju KCUS-a

U proteklom periodu su za ovakve operativne zahvate posuđivani instrumenti od drugih klinika

Slika

Općina Centar donirat će instrumente za laparoskopsku hirurgiju za potrebe Klinike za dječiju hirurgiju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo (KCUS).

– Zahvaljujući donaciji navedenih instrumenata na Klinici za dječiju hirurgiju će se samostalno raditi laparoskopske operacije, s obzirom da Klinika već posjeduje stup za obavljanje istih. U proteklom periodu su za ovakve operativne zahvate posuđivani instrumenti od drugih klinika. Vrijednost doniranih instrumenata je 25.000 KM – saopćila je Služba za odnose s javnošću KCUS-a.

Tim povodom za utorak na KCUS-u najavljena je press konferenciji na kojoj će sudjelovati načelnik Općine Centar Dževad Bećirević, generalni direktor KCUS-a Damir Aganović i šef Klinike za dječiju hirurgiju Adnan Hadžimuratović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.