Općina Centar

Donacija 60.000 Općini Vogošća za saniranje posljedica od poplava i klizišta

Ovo je još jedan od primjera saradnje susjednih općina kao i svesrdne podrške u prevazilaženju svih problema koji su izazvani poplavama i klizištima na području općine Vogošća

Slika

U kabinetu načelnika Općine Vogošća Edina Smajića danas je potpisan protokol Općina Centar i Vogošća o realizaciji granta "Pomoć drugim općinama za sanaciju posljedica poplava i klizišta" – pomoć Općini Vogošća.

Na prijedlog Službe civilne zaštite Općine Centar općinski načelnik Dževad Bećirević je odobrio novčanu pomoć Općini Vogošća u iznosima od 50.000 KM i 10.000 KM za saniranje prioritetnih klizišta i provođenje hitnih mjera zaštite i spašavanja na ugroženom području pogođenom poplavama i klizištima, saopćeno je iz Općine Vogošće.

Ovo je još jedan od primjera saradnje susjednih općina kao i svesrdne podrške u prevazilaženju svih problema koji su izazvani poplavama i klizištima na području općine Vogošća.

Ova pomoć se može koristiti i u druge namjene iz oblasti saniranja posljedica od poplava i klizišta uz saglasnost Općine Centar, navodi se u saopćenju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.