Kandidat za načelnika SDP Kalesija dr. Muhamed Osmanović

Dogovorio sam se jedino s građanima Kalesije, da nakon pobjede 02. oktobra gradimo Kalesiju za sve nas

Muhamed Osmanović i SDP BiH Kalesija su skupom u MZ Brda nastavili predizbornu kampanju povodom lokalnih izbora koji se održavaju 02. oktobra 2016. godine.

Prisutnim mještanima MZ Brda prvi se obratio Mirzet Jahić, koji je na samom početku zamolio prisutne da se učenjem fatihe sjete svih onih koji su svoje živote dali za Brda i našu općinu, te kazao da nije bilo njih, vjerovatno ni nas danas ne bi bilo. Jahić je istakao i težak položaj boračke populacije, koja je zaboravljena i odbačena od općinskih vlasti, ali i o maćehinskom odnosu prema mladima, koji su na dnu prioriteta općinskih vlasti. Pozvao je mještane da podrže kandidate SDP-a za OV Kalesija i dr. Muhameda Osmanovića za načelnika općine.

DSCN7870

Muhamed Osmanović je u svom obraćanju istakao da svakim danom se poturaju razne priče o kojekakvim dogovorima između njega i drugih kandidata. Još jednom je naglasio da ga takvi dogovori ne zanimaju, te da se jedino dogovorio s građanima Kalesije da će nakon 02. oktobra, zajedno s građanima graditi Kalesiju za sve nas, a ne samo za podobne i stranačke uhljebe.

„Općinske službe u Kalesiji će biti servis građana i radit će, ako treba non-stop, jer ne smije se dogoditi da se gube prilike za investicije i nova zapošljavanja zbog propusta općinske administracije. Zaposlit ćemo mlade i stručne osobe koje žele raditi i pomagati razvoj Kalesije, a isključiti sistem zapošljavanja u Javnim ustanovama i preduzećima po ‘stranačkoj i rodbinskoj liniji'”, zaključio je dr. Osmanović.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.