Dogovor o suradnji između SDP BiH KO USK , POMAK-a, NiP-a i NS

Tokom danas održanog sastanka predstavnika SDP BiH KO USK sa predstavnicima političkih organizacija Pomak, Narod i pravda i Naša stranka koji u Skupštini Unsko-sanskog kantona zajedno čine Blok B3, dogovorena je suradnja između ovih političkih subjekata u narednom periodu.
Obzirom na zajedničko djelovanje i suradnju koju ove stranke imaju na nivou Federacije BiH, logičan slijed događaja bio je i dogovor o suradnji na kantonalnom nivou, istaknuto je.
Zvaničan dokument o suradnji biće potpisan u narednih nekoliko dana, nakon što partneri potpisnici usaglase tekst istog.
SDP BiH USK zajedno sa Pomakom, NiP-om i NS u Skupštini Unsko-sanskog kantona sada broji devet zastupnika, pa iako će djelovati u opoziciji, trenutno su najjača grupacija unutar Skupštine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.