Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić

Dogovor nema alternativu

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić je nakon sastanka vladajuće koalicije na državnom nivou kazao da je zadovoljan što su nastavili raditi ono što su se dogovorili na prethodnom sastanku.

Nikšić je kazao da će dinamika biti takva da će danas biti održana sjednica Predstavničkog doma Parlamenta BiH, zatim sutra Vijeća ministara, a da će nakon toga uslijediti hitne sjednice Doma naroda i Predstavničkog doma.

“Potvrda da ova Parlamentarna većina želi raditi na ispunjavanju uslova za članstvo u EU, siguran sam da će to partneri iz EU prepoznati i da ćemo imati zamah na ovom putu”, kazao je Nikšić.

Najavio je da će nastaviti sa do sada uspostavljenom dinamikom onoga što su dogovorili, ispoštovali i uradili i da će sljedeći sastanak biti za 15 dana gdje će biti sumirano ono što je urađeno.

“Danas svi pokazali interes da radimo na boljitku i stvaranju boljih uslova za sve građane u BiH, svaki dogovor je još jedan iskorak na tom planu. Siguran sam da ovo što radimo nema alternativu”, zaključio je Nikšić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.