Dođite u Srebrenicu: Pokažimo razliku između nas i Dodikovog režima

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH i kandidat za člana Predsjedništva BiH, pozvao je sve svoje protivnike da mu se 11. jula pridruže u Srebrenici kako bi zajednički odali počast žrtvama genocida.

-Politika nije samo popularnost, glasovi i vlast, politika je i odgovornost.

Prošle godine sam se poklonio žrtvama Srebreničkog genocida i smatram to ljudskim i civilizacijskim činom.

Ove godine neću biti sam, sa mnom će doći i delegacija SDP BiH Banja Luka.

Vrijeme je da ovu državu počnu voditi odgovorni političari, a ne politikanti.

Pozivam sve one koji ovih dana iznose salve uvreda i napada na mene da mi se pridruže 11. jula u Potočarima  i da zajedno pokažemo da postoji razlika između nas i režima Milorada Dodika.

Ja vas čekam 11. jula u Srebrenici, vjerujem da ćete shvatiti momenat u kome moramo pruzeti odgovornost kao nova politička generacija.

Genocid u Srebrenici je crna tačka naše generacije, odgovornost za prošlosti je ključ budućnost, a ja ću dok sam živ raditi na istorijskim dogovoru Srba i Bošnjaka koji je garant mira, stabilnosti i razvoja u narednih 100 godina i u BiH i na Balkanu.

Dolazak u Srebrenicu vam neće donijeti glasove, ali ćete se bolje osjećati kao ljudi, nadam se da ćete doći, ukoliko ne, nemamo mi  više o čemu pričati.

Vječni pomen Srebreničkim žrtvama, i da se više nikad, nikom ne ponovi, poručio je Mijatović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.