Saša Magazinović za Dnevni avaz

Dodik izgubio kompas, približava se svome kraju

Šef Kluba zastupnika SDP-a u Parlamentarnoj skupštini BiH Saša Magazinović, komentirajući ponašanje Milorada Dodika, lidera SNSD-a i člana Predsjedništva BiH, koji je u ovu instituciju doveo harmonikaša, kazao je za portal “Avaza” da je Dodik pokušao da omalovaži instituciju Predsjedništva, ali da u tome nije uspio.

– Dodik je ovim činom samo omalovažio sebe i čitavoj javnosti, domaćoj i međunarodnoj pokazao da se ne radi o ozbiljnom političaru, nego čovjeku koji nije za Predsjedništvo BiH, nego za kafanu. U svome političkom sunovratu, on je potpuno izgubio kompas i vjerovatno ono što njegovi najbliži saradnici govore u neformalnim razgovorima, približava se svom kraju, a to radi bez imalo stila – rekao nam je Magazinović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.