KO SDP BiH USK

Do podne jedno, od podne drugo!

Svima je jasno da je Unsko-sanski kanton neopravdano zapostavljen i gurnut na marginu razvojnih procesa u Federaciji BiH. Ta nepravda mora biti ispravljena, a Krajina mora konačno dobiti status ravnopravnosti sa drugim kantonima.

Međutim, kada je nedavno o razvoju Krajine u Bužimu licemjerno govorio Fahrudin Radončić , koji je direktni kreator lošeg položaja našeg Kantona, njegovo ”moralno solidarisanje” zapravo je samo još jedna uvreda građanima Unsko-sanskog kantona.

Isti onaj Radončić koji sa svojom privatnom strankom SBB učestvuje u aktuelnoj vlasti u Federaciji BiH i USK-a i koji je odgovoran za sve loše odluke te i takve vlasti, baš kao što je odgovoran za loš tretman i zapostavljenost Krajine u svakom pogledu.

Isti onaj Radončić koji je do sada bezbroj puta u svojim izjavama i odlukama pokazao nedosljednost, a jedan od primjera te nedosljednosti ogleda se kroz izglasavanje Zakona o povećanju akciza na gorivo. Govorio je Radončić jedno, a radio drugo, što je dovelo do poskupljenja goriva nakon čega je uslijedila lančana rekacija poskupljenja u našoj zemlji, čiji ceh plaćaju građani od kojih većina jedva sastavlja kraj s krajem.

Po svemu sudeći, nemoguće je predvidjeti ponašanje Fahrudina Radončića, jer on jedan dan radi i govori jedno, drugi dan sasvim suprotno, mijenja stavove na dnevnoj bazi i to u zavisnosti od toga gdje se zadesi, baš kao neki dan u Bužimu. Nemoguće je pronaći i neku njegovu dosljednu izjavu koja se nije promjenila nekoliko puta u toku mjeseca, ponekad i sedmice, pa je stoga govoriti o istini i povjerenju besmisleno.

Gospodinu Radončiću poručujemo da se ostavi ”velikih” riječi i djelima pokaže da mu je stalo do Krajine, jer djela govore, a svega ostalog Krajišnici su se već dovoljno naslušali.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.