Zukan Helez

Dnevni avaz je stranački bilten bezidejnih očajnika!

Ono što radi SBB diktiranjem uređivačke politike „Avaza“ okarakterisao bih kao potez bezidejnih očajnika! Takmičimo se konkretnim djelima učinjenim za građane, a ne medijiskim linčovima, diskreditacijom i podmetanjima!

Slika

“Iako nisam čovjek od demantija i rasprave s medijima, a naročito ne sa onim poltronskim, smatram krajnje neprofesionalnim i degutantnim ono što posljednjih mjeseci radi dnevnopolitički bilten SBB-a “Dnevni avaz”.

Današnji naslov pomenutog biltena, kao i kompletan tekst posvećen meni, za cilj nema ništa drugo nego moju ličnu diskreditaciju kroz iznošenje gnusnih laži. Potpuno je netačno da sam učestvovao u incidentu bilo kakvog karaktera, a pogotovo ne fizičkog.

Memorijalni malonogometni turnir koji se tradicionalno održava u Bugojnu u znak sjećanja na poginulog heroja i Zlatnog ljiljana Admira Ljubuškića Šutka, iz godine u godinu okuplja sve veći broj mladih ljudi, željnih dokazivanja na sportskom terenu, a ne na ulici, što je svakako pozitivan primjer koji nedvojbeno zaslužuje medijsku podršku i poticanje i drugih na isto.

Ono što radi SBB diktiranjem uređivačke politike „Avaza“ okarakterisao bih kao potez bezidejnih očajnika! Takmičimo se konkretnim djelima učinjenim za građane, a ne medijiskim linčovima, diskreditacijom i podmetanjima!” – napisao je Zukan Helez na svom facebook profilu. 

Ovakva reakcija je uslijedila nakon pisanja Dnevnog avaza koji je “saznao da je Helez u Bugojnu na Memorijalnom malonogometnom turniru “Admir Ljubuškić – Šutak”, zajedno sa sestrićem, općinskim vijećnikom Elvisom Tukarom na utakmici između MZ Vesala i “Caffe Sedmerac” nasrnuo na glavnog sudiju Armina Kukića.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.