Maskenbal

Djeci treba radosti

Održan 18. po redu maskenbal „Djeci treba radosti“ u organizaciji Foruma žena i Foruma mladih SDP BiH Vogošća.

Slika

U Kino sali Kulturno sportskog centra Vogošća je 15.09.2014. godine održan 18. po redu maskenbal „Djeci treba radosti“. Forum žena i Forum mladih SDP BiH Vogošća su, uz podršku SDP BiH Vogošća i KO SDP BIH Sarajevo, i ove godine organizirali tradicionalni maskembal kojem se vogošćanski mališani i njihovi drugari iz susjednih opština raduju tokom cijele godine.

I za ovogodišnji maskenbal je bilo prijavljeno preko 300 dječaka i djevojčica koji su svojim maštovitim kreacijama oduševili sve okupljene građanke i građanke Vogošće koji su ovu nedjelju proveli u društvu veselih likova iz crtanih filmova i mnogih drugih šarenih maski. Za  učesnike i učenice maskenbala ali i ostale goste je pripremljen bogati program u toku kojeg su mali glumci izvodili predstavu na temu „Štrumfovi“ te nekoliko dječijih igrokaza.

 

Žiri u sastavu Besima Borić, Sabina Durmišević i Ilijaz Pilav su izabrali prvoplasiranu, drugoplasiranu i trećeplasiranu masku a dodijeljena je i prigodna nagrada za najmladjeg učesnika maskembala. Predsjednica žirija, Besima Borić, je, uz čestitku nagrađenima naglasila da je žiri i ove godine imao iznimno težak zadatak i da se unaprijed raduju maštovitim kreacijama kojima će vogošćanski mališani iduće godine počastiti svoje sugrađanke i sugrađane.

Svi učesnici i učesnice maskenbala su, kao i svake godine, dobili paketiće a za nagrađene maske su pripremljene i posebne nagrade.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu



Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.