Općina Centar

Djeci iz "Doma za djecu bez roditeljskog staranja" uručena sportska oprema

Uručivanju sportske opreme djeci iz Doma na Bjelavama prisustvovali su predstavnici Savjeta MZ ”Bardakčije” i Komisije Općinskog vijeća Centar za mjesne zajednice i saradnju sa općinama i gradovima

Slika

Uručenje kimona djeci iz KJU ”Dom za djecu bez roditeljskog staranja”, koja treniraju u Karate klubu ”Perfekt”, održano je danas u Sarajevu.

Donacija je osigurana zahvaljujući inicijativi sekretara Mjesne zajednice ”Bardakčije” Mersihe Delalić, a savjet MZ je prihvatio prijedlog i uputio ga Komisiji Općinskog vijeća Centar za mjesne zajednice i saradnju sa općinama i gradovima, koja je za tu namjenu odobrila 1.000 KM iz općinskog budžeta, saopćeno je iz Općine Centar.

Trener Karate kluba ”Perfekt” i profesor tjelesnog odgoja Armin Topalović je kazao da u ovom klubu koji ima 300 članova, besplatno treniraju štićenici Doma na Bjelavama i djeca iz šehidskih i porodica poginulih boraca, socijalno ugroženih porodica, te djeca RVI.

– Zahvaljujem se predstavnicima Mjesne zajednice ”Bardakčije” na donaciji koja će djeci mnogo značiti. Također, hvala Općini Centar koja je podržala naše napore da se što više djece bavi ovom sportom – rekao je Topalović.

Uručivanju sportske opreme djeci iz Doma na Bjelavama prisustvovali su predstavnici Savjeta MZ ”Bardakčije” i Komisije Općinskog vijeća Centar za mjesne zajednice i saradnju sa općinama i gradovima.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.