Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica

Dizdar u povratničkoj zajednici u Janji: Ekonomska kičma su privrednici povratnici koji zapošljavaju povratnike

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Nerin Dizdar posjetio je povratničku zajednicu u Janji, te obećao nastavak podrške kojom Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica kontinuirano pomaže povratak u Janji.

– Danas smo u Janji posjetili nekoliko privrednika povratnika, kao i FK Podrinje Janja. Ekonomska kičma su privrednici povratnici koji zapošljavaju povratnike. Podrška Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica će biti intenzivnija kako bi se uspješno razvijali biznisi i očuvala radna mjesta – kazao ministar Dizdar.

Iz Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica je saopćeno da je ministar Dizdar podsjetio da Ministarstvo nastoji biti uz povratnike širom Bosne i Hercegovine.

– Nastojimo obići sva povratnička mjesta i upoznati se sa prioritetima ljudi, te kreirati programe koji će im biti od koristi. Najbolju sliku povratka u Janji smo vidjeli prilikom obilaska FK Podrinje, gdje smo se uvjerili u postojanje mladosti čime se pokazuje vitalnost jedne zajednice – poručio je ministar Dizdar, saopćeno je iz Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.