Ministar za izbjeglice i raseljena lica FBiH

Dizdar: Odnosi u SDP-u mnogo bolji nego što se to na prvu čini

U sinoćnjem izdanju FGR podcasta gost je federalni ministar za izbjeglice i raseljena lica Nerin Dizdar.

S Dizdarom smo razgovarali o aktivnostima i budućim planovima ministarstva na čijem je čelu, odnosima unutar Vlade FBiH, pregovorima o izmjenama Izbornog zakona te odnosima unutar SDP-a.

Po pitanju Izbornog zakona koji je izazvao velike kontroverze u javnosti, Dizdar je kazao da je SNSD učinio svojevrsnu podvalu, kada je svoj vlastiti prijedlog s kojim je došao na sastanak predstavio kao prijedlog oko kojeg su se usaglasile sve stranke trojke.

Sa Dizdarem smo se dotakli i odnosa u SDP-u za koje kaže da su mnogo bolji nego što se to na prvu čini.

“Ono što nas razlikuje od drugih stranaka jeste i stepen demokratičnosti i sloboda svakog člana da iznese svoje mišljenje. Nažalost, pojedine kolege možda prelaze i neku granicu dobrog ukusa te otvoreno u javnosti napadaju i kritikuju svoje kolege, što nekad zna poslati sliku da je SDP raštimani orkestar, pa u tom smislu bi im preporučio da poslušaju i Vaš savjet i puno taktičnije istupaju u javnosti”, kazao je Didzar u razgovoru za FGR Podcast.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.