Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Nerin Dizdar

Dizdar: Ispraćen konvoj podrške humanitarne pomoći raseljenim i povratnicima u Doboju i Vogošći

Projekat podrške povratnicima i raseljenim osobama Država Kuvajt realizuje, u spomen na svoj Dan državnosti, preko humanitarnih organizacija širem svijeta, a za podjelu u Bosni i Hercegovini je zaduženo “Udruženje za blagostanje”.
Ispraćaju konvoja humanitarne pomoći, pored predstavnika Države Kuvajt, prisustvovao je i federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Nerin Dizdar.
 ”Svaki vid podrške povratnicima je dobrodošao. Povratnička zajednica u Doboju je izuzetno velika, stoga me raduje da će podrška doći do onih kojima je neophodna. Zahvaljujemo se predstavnicima Države Kuvajt što su svoje programe pomoći usmjerili u povratničke sredine. Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica će nastaviti s podrškom nevladinim realizacijama koje provode aktivnosti u povratničkim mjestima”, poručio je ministar Dizdar.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.