Puna podrška

DF pružio javnu podršku kandidatu SDP-a za načelnika Glamoča Halilu Dizdaru

Kantonalni odbor DF-a Kantona 10 uputio je javnu podršku kandidatu SDP-a za načelnika općine Glamoč Halilu Dizdaru.

– Obavještavamo građane Glamoča da je u skladu sa Okvirnim sporazumom između Demokratske fronte i Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine ne sjednici Ž/K Odbora Demokratske fronte donesen zaključak o podršci kandidatu SDP-a gospodinu Halilu Dizdaru.

Nadamo se da će poštenje,iskustvo sposobnost i predanost prema svim građanima Glamoča bez obzira na nacionalnu pripadnost pridonijeti Vašoj odluci za izbor gospodina Halila Dizdara kao načelnika Općine Glamoč – navodi se u pismu podrške.

U nedjelju će u Glamoču biti održani vanredni lokačni izbori za načelnika općine zbog smrti dosadašnjeg načelnika Radovana Markovića.

U utrci za prvog čovjeka općine Glamoč nalazi se sedam kandidata: Mile Dokić (nezavisni kandidat), Nebojša Radivojša (SNSD), Amel Saltaga (SDA), Žarko Kozomara (PDP), Marko Damjanović (HDZ-HDZ 1990), Halil Dizdar (SDP) i Slobodan Stoisavljević (Socijalistička partija).

Pravo glasa na lokalnim izborima u Glamoču ima 4.412 birača.

nap.ba


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu