Nermin Nikšić

Dezinformaciju o drogi među demonstrantima objavio je MUP KS

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo jučer zvanično objavilo da je policija kod demonstranata pronašla 12 kilograma narkotičkih sredstava

Slika

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić podsjetio je da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo jučer zvanično objavilo da je policija kod demonstranata pronašla 12 kilograma narkotičkih sredstava i da su tu informaciju demantovali tek nakon što su je prenijeli brojni zvaničnici i mediji, među kojima je bio i on.

"Pozivam organe policije da osiguraju da ovakve vijesti njihovi službenici ne objavljuju prije temeljitih provjera, kako bi se izbjeglo širenje dezinformacija", rekao je danas premijer Federacije BiH Nermin Nikšić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.