SDP BiH Derventa

Dervenćani u Kumrovcu

U organizaciji Socijaldemokratske partije BiH Derventa ,OO SUBNOR-a,Udruženja „Josip Broz Tito“ i IMIC „Zajedno“ Dervenćani su po deveti put zaredom prisustvovali proslavi „Dana mladosti – radosti“ u Kumrovcu.

„Ono što nas raduje je da je svake godine broj zainteresovanih iz godinu u godinu raste“, kaže organizator Fadil Pelesić. „S nama su ove godine na proslavu putovali i borci, SDP-ovci i članovi Udruženja „Tito“ iz Tešnja, Maglaja,Doboja i Bosanskog Broda, svjesni da moramo zaustaviti narastanje mržnje koja se ponovo podstiče na ovim prostorima“.

U dva autobusa, s dvije harmonike, gitaru i violinu Dervenćani, Brođani, Tešnjaci, Maglajlije i Dobojlije pjesmom su potvrdili da budućnost naroda na ovim prostorima može počivati samo na uzajamnom poštivanju i razumijevanju i da podjele, ko kod ih činio i sa kakvim ciljem, ne mnogu obezbijediti miran i sretan život. Naprotiv.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.