SDP BiH Derventa

Dervenćani u Kumrovcu

U organizaciji Socijaldemokratske partije BiH Derventa ,OO SUBNOR-a,Udruženja „Josip Broz Tito“ i IMIC „Zajedno“ Dervenćani su po deveti put zaredom prisustvovali proslavi „Dana mladosti – radosti“ u Kumrovcu.

„Ono što nas raduje je da je svake godine broj zainteresovanih iz godinu u godinu raste“, kaže organizator Fadil Pelesić. „S nama su ove godine na proslavu putovali i borci, SDP-ovci i članovi Udruženja „Tito“ iz Tešnja, Maglaja,Doboja i Bosanskog Broda, svjesni da moramo zaustaviti narastanje mržnje koja se ponovo podstiče na ovim prostorima“.

U dva autobusa, s dvije harmonike, gitaru i violinu Dervenćani, Brođani, Tešnjaci, Maglajlije i Dobojlije pjesmom su potvrdili da budućnost naroda na ovim prostorima može počivati samo na uzajamnom poštivanju i razumijevanju i da podjele, ko kod ih činio i sa kakvim ciljem, ne mnogu obezbijediti miran i sretan život. Naprotiv.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu