OO SDP Foča

Depolitizirati nevladine organizacije u Foči

U postorijama Uduženja žrtve rata Foča 92-95 u Sarajevu, održan je sastanak delegacije OO SDP BiH Foča sa rukovodstvom ovog Udruženja i Jedinstvene organizacije boraca Foča.

Tema razgovora bila je položaj Udruženja žrtve rata Foča 92-95 i JOB Fočaka tj. njihovo djelovanje u okviru Koordinacije NAŠA FOČA, trenutno stanje i planovi za daljnje djelovanje.

Zajedničko mišljenje je da sve nevladine organizacije moraju djelovati samostalno bez bilo kakvog i bilo čijeg političkog uticaja tj. moraju biti potpuno depolitizirane.

Sastanak je protekao u fer i korektnoj atmosferi uz dogovor da se saradnja nastavi.

Na poziv OO SDP BiH Foča do danas nismo dobili odgovor za održavanje sastanka od Islamske zajednice Foča, Udruženja povratnika Foča i Poljoprivredne povratničke zadruge „Aladža“ te se nadamo da će se to desiti u narednom periodu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.