OO SDP Foča

Depolitizirati nevladine organizacije u Foči

U postorijama Uduženja žrtve rata Foča 92-95 u Sarajevu, održan je sastanak delegacije OO SDP BiH Foča sa rukovodstvom ovog Udruženja i Jedinstvene organizacije boraca Foča.

Tema razgovora bila je položaj Udruženja žrtve rata Foča 92-95 i JOB Fočaka tj. njihovo djelovanje u okviru Koordinacije NAŠA FOČA, trenutno stanje i planovi za daljnje djelovanje.

Zajedničko mišljenje je da sve nevladine organizacije moraju djelovati samostalno bez bilo kakvog i bilo čijeg političkog uticaja tj. moraju biti potpuno depolitizirane.

Sastanak je protekao u fer i korektnoj atmosferi uz dogovor da se saradnja nastavi.

Na poziv OO SDP BiH Foča do danas nismo dobili odgovor za održavanje sastanka od Islamske zajednice Foča, Udruženja povratnika Foča i Poljoprivredne povratničke zadruge „Aladža“ te se nadamo da će se to desiti u narednom periodu.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu