Sarajevo

Denisa Sarajlić Maglić razgovarala s delegacijom Sportskog saveza Unsko-sanskog kantona

Razgovarano je o stanju sporta u Unsko-sanskom kantonu i implementaciji Zakona o sportu BiH na nižim nivoima vlasti. Članovi delegacije upoznali su zamjenicu ministra o aktivnostima u vezi međunarodne sportske manifestacije mladih „Igre prijateljstva“ koje se realizuju već 11 godina, a čiji domaćin će 2015. godine biti Unsko-sanski kanton

Slika

Zamjenica ministra civilnih poslova BiH Denisa Sarajlić Maglić razgovarala je članovima delegacije Sportskog saveza Unsko-sanskog kantona iz Bihaća koje je predvodio predsjednik Saveza Emir Dautović.

Razgovarano je o stanju sporta u Unsko-sanskom kantonu i implementaciji Zakona o sportu BiH na nižim nivoima vlasti. Članovi delegacije upoznali su zamjenicu ministra o aktivnostima u vezi međunarodne sportske manifestacije mladih „Igre prijateljstva“ koje se realizuju već 11 godina, a čiji domaćin  će 2015. godine biti Unsko-sanski kanton.

Zamjenica ministra informirala je prisutne o aktivnostima Ministarstva civilnih poslova BiH u oblasti sporta, te naglasila da je potrebno da niži nivoi vlasti u BiH počnu sa dosljednom primjenom državnog zakona u oblasti sporta u skladu sa Strategijom razvoja sporta u BiH. Izrazila je punu podršku naporima SSUSK u organizaciji pomenute manifestacije, te naglasila važnost razvijanja sporta u tom kantonu, ali i na području čitave BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.