Denis Bećirović u Čapljini: Biću terenski član Predsjedništva BiH

Kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović posjetio je Čapljinu gdje je imao niz susreta, koji dodatno potvrđuju osjetno veliku podršku koju uživa.

Boravak u Čapljini Bećirović je iskoristio i za susret sa regionalno poznatim i priznatim pčelarom Antom Krešićem sa kojim je razgovarao o mogućnostima pomoći države malim kompanijama kakvih je veliki broj u svim krajevima BiH. Obilazeći porodičnu firmu obitelji Krešić, Bećirović je istakao da država umjesto što traži načine da dodatno optereti poslodavce, mora naći put da one koji kreiraju radna mjesta za sebe, ali i druge, adekvatno nagradi povlasticama, olakšicama i beneficijama.

Bećirović je, čestitajući Krešiću na poslovnom uspjehu, istakao svoju spremnost da sutra, kao izabrani član Predsjedništva, bude ambasador bosanskohercegovačke privrede na svjetskim tržištima, most do svake velike inozemne kompanije koja želi da investira u Bosnu i Hercegovinu, ali i prvi terenski član Predsjedništva BiH koji će stalno biti na terenu u kontaktu sa građanima, između ostaloga i sa privrednicima.

Bećirović je istakao da je vraćanje ponosa i poštovanja poljoprivredniku i selu jedna od aktivnosti kojom se intenzivno ima namjeru baviti u narednom periodu.

“Spreman sam naporno raditi i insistirati da se poljoprivredniku i selu vrati ponos i poštovanje, jer onaj ko Bosnu i Hercegovinu hrani mora da bude poštovan od države Bosne i Hercegovine. Nema bogate Bosne i Hercegovine bez bogatog sela.”, naglasio je Bećirović.

Ante Krešić je jedan od mnogobrojnih pojedinaca koji je dao otvorenu podršku dr Bećiroviću sa nadom da će se i drugi političari ugledati na dr Bećirovića i njegove prioritete.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.