Denis Bećirović razgovarao sa građanima Kiseljaka i Kreševa

Dr. Denis Bećirović, kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH danas je posjetio Kiseljak i Kreševo.

U Kiseljaku je dr. Denis Bećirović razgovarao sa građanima Kiseljaka  o njihovim egzistencijalnim pitanjima. U Kreševu je popodnevne sate dr. Bećirović proveo u druženju sa građanima i šetnji gradom.

U obje općine, domaćini posjete su bili predstavnici opozicionih političkih subjekata koji su podržali kandidaturu dr. Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Prilikom posjete, kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine je sa građanima podijelio uvjerenje da će na predstojećim izborima doći do promjene i pozitivnog zaokreta na političkoj sceni koji će dovesti do ubrzanog puta ka EU i NATO-u.

Dr. Denis Bećirović je pozdravio odluku Visokog predstavnika kojim je onemogućeno svako buduće blokiranje održavanja izbora i uskraćivanje građanima tog temeljnog demokratskog prava.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.