Denis Bećirović

Prijedlog amandmana na Budžet Bosne i Hercegovine za 2017. godinu

U skladu s Poslovnikom Predstavničkog doma PS BiH poslanik SDP BiH dr. Denis Bećirović uputio je amandmane na Prijedlog zakona o Budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2017. godinu.

U amandmanima dr. Denisa Bećirovića predviđeno je smanjenje predviđenih rashoda za: bruto plaće i naknade, naknade troškova zaposlenih i skupštinskih predstavnika, putne troškove ….

Također, amandmanima je, između ostalog, predviđeno uvođenje novih stavki u Budžetu BiH, kao što su: Fond za stipendiranje učenika i studenata, Program za finansiranje malih i srednjih preduzeća, Program pomoći najugroženijim penzionerima u BiH, obnova Spomen-muzeja Prvog zasjedanja ZAVNOBIH-a u Mrkonjić Gradu …

Amandmanom XII predviđeno je povećanje iznosa za stavku “Memorijalni centar Srebrenica -Potočari Spomen obilježje i mezarje za žrtve genocida iz 1995. godine”.

Cjelovit prikaz amandmana dr. Denisa Bećirovića možete pogledati na linku ispod.

AMANDMANI

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.