Sarajevo

Denis Bećirović predložio dopune Krivičnog zakona o zabrani osnivanja Fašističkih organizacija

Prijedlog zakona o dopuni Krivičnog zakona BiH, koji je predložio dr. Denis Bećirović, propisuje zabranu osnivanja i djelovanja fašističkih ili neofašističkih organizacija na teritoriji države BiH

Slika

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma dr. Denis Bećirović je predložio Prijedlog zakona o dopuni Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine.

Prijedlog zakona o dopuni Krivičnog zakona BiH, koji je predložio dr. Denis Bećirović, propisuje zabranu osnivanja i djelovanja fašističkih ili neofašističkih organizacija na teritoriji države BiH. Kompletan tekst ovog zakona možete pogledati ovdje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.