Denis Bećirović: Podržat ćemo Lanu Pudar na putu uspjeha

Član Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović, u saradnji sa gradonačelnicom Sarajeva dr. Benjaminom Karić, primio je u posjetu najbolju bosanskohercegovačku plivačicu Lanu Pudar.

Čestitajući joj na dosadašnjim uspjesima i rezultatima na takmičenjima u Bosni i Hercegovini i širom svijeta, član Predsjedništva BiH Denis Bećirović naglasio je kako je mnogo razloga zbog kojih su građani Bosne i Hercegovine ponosni na mladu sportistkinju koja je personifikacija uspješnog sportskog dijela naše zemlje. Bećirović je istakao kako su rezultati Lane Pudar najbolji način za promovisanje države Bosne i Hercegovine, te podstrek za sve mlade u našoj zemlji.

Tokom susreta Lana Pudar se zahvalila na dosadašnjoj podršci, uz naglasak da će u narednoj godini biti još sportskih izazova.

Uspjesima u vodenim sportovima i ove godine dokazala je još jednom svoje kvalitete tokom sportskih takmičenja koja se s velikom pažnjom prate u javnosti. Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić na kraju razgovora poručili su kako sa posebnim zadovoljstvom čekaju svako naredno takmičenje Lane Pudar, iskreno vjerujući u nove sportske uspjehe najbolje bosanskohercegovačke plivačice.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.