Denis Bećirović okupio trećinu delegata za hitno izglasavanje ukidanja akciza

Delegat Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine u državnom Domu naroda Denis Bećirović uspio je sakupiti potpise delegata ovog Doma za zakazivanje hitne sjednice, na kojoj bi bila potvrđene odluke Predstavničkog doma Parlamenta BiH o ukidanju akciza na gorivo i uvođenje diferencirane stope PDV-a na osnovne životne namirnice.

U zahtjevu se traži da predsjedavajući i Kolegij Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH u roku od tri dana od dostavljanja zahtjeva sazove hitnu sjednicu Doma naroda, na kojoj bi se kao tačke dnevnog reda razmatrali Prijedlog zakona o akcizama u Bosni i Hercegovini i Prijedlog zakona o dopuni Zakona o porezu na dodatnu vrijednost, koji je Predstavnički dom usvojio na posljednjoj sjednici održanoj 9.marta.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.