Pismo podrške dr. Jasne Duraković

Denis Bećirović je pouzdan, stamen i odgovoran čovjek!

Moja podrška dr. Denisu Bećiroviću je neupitna, jer ova zemlja konačno zaslužuje i treba pravog čovjeka u Predsjedništvu BiH. Prateći njegovo političko djelovanje proteklih godina, uvjerila sam se da je Denis izuzetno pouzdan, stamen i odgovoran čovjek.

To je čovjek koji predano , temeljito i studiozno pristupa svakom zadatku. Ne odustaje od borbe i ne bježi od problema i izazova. Za razliku od mnogih političara koji danas guše našu političku arenu, Denis nikada nije bio oportunista, niti se spuštao na nivo jeftinog populizma. Naprotiv, Bećirović je uvijek ozbiljno posvećen poslu, te kontinuirano radi u javnom interesu.

Denis Bećirović je čovjek vrijedan poštovanja, ne samo zbog njegove zavidne akademske referentnosti i intelektualnih sposobnosti, već što je dokazano od početka svog političkog angažmana, dosljedno, vrijedno i požrtvovano radio na zaštiti slobode, nezavisnosti, suvereniteta i teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine, pa tako i na zaštiti osnovnih prava svakog njenog pojedinca.

Denis Bećirović se dosljedno zalaže za jednakost, solidarnost i vladavinu prava u ovoj zemlji, čvrsto braneći svoje stavove. Nikada nije odstupao od principjelnih uvjerenja, čak ni onda kada su ga rušitelji ove države pokušali ušutkati i diskreditirati.

Bosna i Hercegovina treba iskrenog patriotu, nekoga ko je odgovoran, pametan, iskusan i mudar poput Denisa Bećirovića, jer on uistinu hoće i može da radi danonoćno na njenom prosperitetu i ekonomskom razvoju.

Na kraju mogu samo reći da sam sretna što mogu koračati rame uz rame uz svoga druga Denisa Bećirovića i što živimo isti moto: Mi volimo i čuvamo svoju domovinu, cjelovitu, nedjeljivu, multietničku, jednu i jedinu Bosnu i Hercegovinu. Naša Bosna i Hercegovina je naše bogatstvo, jer je prekrasna, plodna i gorda, na svakom njenom pedlju, sa najboljim ljudima koji u njoj žive.

Samo zajedno možemo naprijed.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.