Sarajevo

Denis Bećirović čestitao Uskrs i Vaskrs

Uskrs je katolički blagdan koji govori o radosti kojoj prethodi puno patnje, iskušenja i praštanja. Želim vam da ga sa svojom porodicom i prijateljima provedete u sreći, miru i radosti te u međusobnom razumijevanju, solidarnosti i toleranciji. SRETAN USKRS! – kaže se u čestitki Bečirevića

Slika

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Bećirović uputio je danas povodom Uskrsa čestitku katolicima u BiH.

– Uskrs je katolički blagdan koji govori o radosti kojoj prethodi puno patnje, iskušenja i praštanja. Želim vam da ga sa svojom porodicom i prijateljima provedete u sreći, miru i radosti te u međusobnom razumijevanju, solidarnosti i toleranciji. SRETAN USKRS! – kaže se u čestitki Bećirevića. 

Bećirović je danas uputio čestitku i pravoslavcima u BiH, povodom Vaskrsa. 

– Vaskrs je pravoslavni praznik koji govori o radosti kojoj prethodi puno patnje, iskušenja i praštanja. Želim vam da ga sa svojom porodicom i prijateljima provedete u sreći, miru i radosti te u međusobnom razumijevanju, solidarnosti i toleranciji. SRETAN VASKRS! – kaže se u čestitki Bećirovića, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.