Mirsad Mahmutagić

Denis Bećirović će najbolje štititi interese države Bosne i Hercegovine!

Kao načelnik općine Maglaj, ali i kao građanin ove zemlje, imam potrebu da javno podržim kandidaturu prof. dr. Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda.

Građani Bosne i Hercegovine odavno su prepoznali ljudski, moralni i profesionalni kvalitet dr. Denisa Bećirovića i nema sumnje da sve istinske patriote, socijaldemokrate i svi građani ove zemlje u Denisu vide čovjeka koji će nastaviti predanu borbu za Bosnu i Hercegovinu, za onakvu državu kakvu je svi mi zamišljamo.

Denis Bećirović svojim poštenjem, obrazovanjem, iskustvom, radom i djelovanjem vraća pravdu i moral u politiku. Svakim svojim istupom iskazuje istinski patriotizam, što nije jeftini populizam već veoma bitna karakteristika i bogatstvo njegove ličnosti. Nikada neće odstupiti od svojih principa i borbe za BiH, ma koliko ga pojedinci pokušavali ušutkati i diskreditirati.

Nema sumnje da će kao član Predsjedništva BiH štititi nacionalne interese naše zemlje i boriti se za prava svih njenih građana. Ogromna podrška iz dana u dan kako političkih stranaka, organizacija i pojedinaca, tako i građana je dokaz da su mnogi prepoznali djelovanje Denisa Bećirovića kao najboljeg državnog parlamentarca i tu će podršku građani potvrditi 2. oktobra na Općim izborima. Kao što je bio najbolji državni poslanik i delegat uvjeren sam da će biti i najbolji član Predsjedništva BiH.

VRIJEME JE ZA PROMJENE, DO POBJEDE!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.