Mirsad Mahmutagić

Denis Bećirović će najbolje štititi interese države Bosne i Hercegovine!

Kao načelnik općine Maglaj, ali i kao građanin ove zemlje, imam potrebu da javno podržim kandidaturu prof. dr. Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda.

Građani Bosne i Hercegovine odavno su prepoznali ljudski, moralni i profesionalni kvalitet dr. Denisa Bećirovića i nema sumnje da sve istinske patriote, socijaldemokrate i svi građani ove zemlje u Denisu vide čovjeka koji će nastaviti predanu borbu za Bosnu i Hercegovinu, za onakvu državu kakvu je svi mi zamišljamo.

Denis Bećirović svojim poštenjem, obrazovanjem, iskustvom, radom i djelovanjem vraća pravdu i moral u politiku. Svakim svojim istupom iskazuje istinski patriotizam, što nije jeftini populizam već veoma bitna karakteristika i bogatstvo njegove ličnosti. Nikada neće odstupiti od svojih principa i borbe za BiH, ma koliko ga pojedinci pokušavali ušutkati i diskreditirati.

Nema sumnje da će kao član Predsjedništva BiH štititi nacionalne interese naše zemlje i boriti se za prava svih njenih građana. Ogromna podrška iz dana u dan kako političkih stranaka, organizacija i pojedinaca, tako i građana je dokaz da su mnogi prepoznali djelovanje Denisa Bećirovića kao najboljeg državnog parlamentarca i tu će podršku građani potvrditi 2. oktobra na Općim izborima. Kao što je bio najbolji državni poslanik i delegat uvjeren sam da će biti i najbolji član Predsjedništva BiH.

VRIJEME JE ZA PROMJENE, DO POBJEDE!