Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić

Denis Bećirović će biti član Predsjedništva BiH i predstavnik svih građana

Na današnjem predstavljanju zajedničkog kandidata sedam stranaka opozicije iz reda Bošnjaka za Predsjedništvo Bosne i Hercegovine Denisa Bećirovića javnosti su se obratili predsjednici stranaka.

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić je na početku kazao da su jedan značajan period radili ozbiljno na ovom procesu koji je danas okončan.

“Vidjeli ste sami u ovoj krizi da je BiH bila bez diplomatske – konzularne mreže. želimo da se tamo imenuju najkompententiji kandidati”, rekao je Nikšić.

Istakao je podrška neće biti ograničena samo na prisutne stranke već i dodatni broj stranaka koje će podržati Bećirovića.

“Bećirović je čovjek koji mora drugi put da pobjedi da bi osvojio mandat u Predsjedništvu. Ja sam siguran da uz ovakvu podršku na sljedećim izborima ćemo dobiti člana Predsjedništva koji će biti predstavnik svih građana”, smatra Nikšić.

Nikšić je kazao da su značajan period radili, razgovarali s jednim ciljem.

„Ne da bismo se suprotstavili SDA-u, nego da mijenjamo odnose i sistem. Vidjeli ste i sami u ovoj krizi bila potpuno bez konzularno diplomatske mreže. Naravno da je tako kada se imenuju rođaci, a mi želimo najsposobnije ljude koji će raditi u interesu BiH. Neće završiti na ovome it će još partija koje će nas podržati“, kazao je Nikšić.

Klix/Patria

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.