Dom naroda PFBiH

Delegati SDP-a pokreću tužbeni zahtjev zbog kršenja procedura u Domu naroda

Delegati SDP BiH su u skladu sa ranijom najavom pokrenuli postupak obezbjeđivanja svih materijalnih dokaza kako bi se kompletirao i predao tužbeni zahtjev pred nadležnim sudom.

Svjedočili smo brutalnom kršenju svih procedura povodom zakazivanja zadnje sjednice i razmatranja jednog od najvažnijih zakona, čime su svi delegati koji su imali dobru namjeru onemogućeni za normalan amandmanski rad u cilju poboljšanja loših rješenja.

Nadamo se da ce pravosudne institucije u što kraćem vremenu donijeti odluku koja će zaštititi osnovna načela parlamentarne demokratije koje je vlast, iz samo sebi poznatih razloga brutalno srušila prilikom zadnje sjednice Doma naroda FBIH.

Zahtjev za dostavu materijala možete pogledati ovdje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.