Bosanski Petrovac

Delegacija Vlade USK u u posjeti općini Bosanski Petrovac

Najbolji poklon našim Petrovčanima bit će radna mjesta. Nakon DI Sanica, koju pokrećemo, idemo na drugi takav projekat u privredi. Otvaramo fabriku paleta u Bosanskom Petrovcu, kazao je premijer USK.

Slika

Delegacija Vlade USK boravila je jučer u u posjeti općini Bosanski Petrovac povodom Dana oslobođenja. Premijer Hamdija Lipovača , resorni ministri Amir Murić, Sinha Kurbegović i Azemina Helić te predstavnici zakonodavne vlasti u Kantonu i FBiH položili su cvijeće na spomen obilježje i uručili donacije Dječijem vrtiću i IZ Bosanski Petrovac.

– Najbolji poklon našim Petrovčanima bit će radna mjesta. Nakon DI Sanica, koju pokrećemo, idemo na drugi takav projekat u privredi. Otvaramo fabriku paleta u Bosanskom Petrovcu, kazao je premijer USK.

https://www.youtube.com/watch?v=4BShV9-F7X4

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.