Bratunac

Delegacija SDP BiH odala počast žrtvama u Bratuncu

Ovom prilikom odata je počast svim žrtvama u Bratuncu, klanjana osma kolektivna dženaza i obavljen ukop šest bratunačkih Bošnjaka koji su ubijeni tokom 1992 godine

Slika

Delegacija SDP BiH u sastavu predsjednice, potpredsjednika i sekretara RO SDP BiH Zvornik, Vesne Mustafić, Adila Osmanovića – Tarana i Mulije Džulbegović,  danas je boravila na kolektivnoj đenazi, ubijenim Bošnjacima tokom agresije na BiH  u Bratuncu.

Ovom prilikom odata je počast svim žrtvama u Bratuncu,  klanjana osma kolektivna  dženaza  i obavljen ukop šest bratunačkih Bošnjaka koji su ubijeni tokom 1992 godine.

Inače, dosad je u Memorijalnom centru Veljaci ukopano 267 tijela identifikovanih civila Bošnjaka, stradalih u Bratuncu 1992. godine. Još se traga za oko 300 tijela, dok je u genocidu u Srebrenici u julu 1995 godine ubijeno više od dvije hiljade bratunčana.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.