Delegacija SDP-a u Banja Luci: Susreti s građanima predstavljaju stvarnu sliku Banjaluke

Delegacija dužnosnika Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine na svim nivoima danas je u posjeti Banjaluci. Prilikom posjete klubu zastupnika SDP BiH u Narodnoj skupštini RS istaknuta je važnost glasa SDP-ovih zastupnika za cjelovitost Bosne i Hercegovine, te promoviranje ravnopravnosti i zaštite pravnog poretka države.

Banja Luka je jedna od sredina u Bosni i Hercegovini koja treba da igra ključnu ulogu u ostvarenju razvojnih ciljeva naše domovine i kreiranju stabilnog društva ravnopravnih građana.

Stoga je ova posjeta prilika da istaknemo važnost svakog dijela BiH, te da zajedno radimo na izgradnji otvorenog i inkluzivnog društva koje cijeni raznolikost i poštuje prava svih građana. Kroz dijalog i saradnju želimo naglasiti našu predanost osiguranju da svaki pojedinac u našoj zemlji uživa u istim pravima i mogućnostima, poručeno je danas.

Ovaj posjet predstavlja korak ka jačanju saradnje, te izražava čvrstu posvećenost cjelovitosti i napretku Bosne i Hercegovine na svakom njenom pedlju.

Tokom šetnje centrom Banja Luke predstavnici SDP-a su razgovarali s građanima o svakodnevnim problemima čije rješavanje treba biti u fokusu politika u BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.