Zvornik

Delegacija RO SDP Zvornik odala počast Fadilu Banjanoviću Braciki

Delegacije Regionalnog odbora SDP BiH Zvornik, Udruženja građana (UG) „Povratnika“ Zvornik i UG „Ni jedna kuća kao svoja, ni jedna rijeka kao Drina” posjetile su mezarje u Kozluku gdje su odali počast i položili cvijeće na mezar Fadila Banjanovića Bracike, koji je preminuo na današnji dan prije četiri godine.

Bila je ovo prilika da se podsjeti na lik i djelo pionira povratka, istinskog borca za ljudska prava i najzaslužnijeg čovjeka za povratak izbjeglih i raseljenih u svoja prijeratna mjesta življenja u Bosni i Hercegovini, a naročito u Podrinju, saopćeno je iz Regionalnog odbora SDP BiH Zvornik.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.