“Dani bitaka za Stojčevac”

Delegacija Ilidžanskog SDP-a odala počast poginulim braniteljima Ilidže

Povodom obilježavanja memorijalno-historijskog susreta “Dani bitaka za Stojčevac”, danas je u prisustvu boraca, članova porodica šehida i poginulih boraca, predstavnika Općine Ilidža, učenika i brojnih građana, proučena Fatihe i položeno cvijeće na spomen-obilježje poginulim borcima, Harisu Opankoviću i Nedžadu Granulu Gigiju i odata počast svim poginulim braniteljima ilidžanskih prostora.

Cvijeće je položila i delegacija Ilidžanskog SDP-a koju su činili predsjednici Osnovnih organizacija Hrasnica 1 i Hrasnica 2 Amila Gadžo i Haris Mujezinović, te član Opštinskog odbora Mujo Titorić.

Ovaj značajan datum je ujedno i Dan Mjesne zajednice Hrasnica II, koji je tradicionalno obilježen nizom kulturno-sportskih manifestacija. Prije 20 godina, 15. maja 1992. godine, nakon povlačenja snaga UN-a, agresor je krenuo u osvajanje Stojčevca strateški najvažnijeg mjesta za odbranu Ilidže, Sarajeva, a i BiH. U tome su ih, nakon teških borbi, spriječili borci 104. motorizovane brigade Armije RBiH i sačuvali ovaj značajan prostor.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.