Gradiška

Đapo i Suljkanović u posjeti

Značajna pažnja posvećana je i pomoći lokalnoj zajednici na izgradnji putne infrastrukture (asfaltiranje puta Dubrave – Liskovac, kao i prilaznog puta za stadion FK „Obradovac“)

Slika

Dana 11. juna ove godine u radnoj posjeti Regionalnom i Opštinskom odboru SDP BiH Gradiška bili su Mirsad Đapo, potpredsjednik SDP BiH i potpredsjedavajući Vijeća naroda Narodne skupštine RS, Enes Suljkanović, član Predsjedništva SDP BiH i potpredsjednik RS, i Alen Petković, tehnički sekretar Koordinacije SDP BiH u RS i savjetnik potpredsjednika RS. Radnom sastanku prisutni su bili Hikmet Hadžialagić , predsjednik Regionalnog odbora SDP BiH Gradiška i Goran Đukić, predsjednik Opštinskog odbora SDP BiH Gradiška. U toku radnog sastanka učešće u radu su uzeli i članovi Predsjedništva OO SDP BiH Gradiška koji su se naknadno priključili sastanku.

Na sastanku je vođen razgovor o aktivnostima koje se vode u sklopu predizbornog programa SDP BiH, kao i programa RO i OO SDP BiH Gradiška. Značajna pažnja posvećana je i pomoći lokalnoj zajednici na izgradnji putne infrastrukture (asfaltiranje puta Dubrave – Liskovac, kao i prilaznog puta za stadion FK „Obradovac“).

Potpredsjednik RS Enes Suljkanović govorio je i o potrebi stvaranja  uslova da se u Gradišci znatno više ulože napori za pokretanje proizvodnje i zapošljavanja naročito mladih tamo gdje zato postoje uslovi (sirovinska baza, izgrađena infrastruktura i drugi uslovi).

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.