Obilježavanje značajnih datuma

Dani SDP-a u Jablanici

Nizom aktivnosti Općinski odbor SDP BiH Jablanica obilježava „Dane SDP-a BiH“ u okviru kojih obilježavamo značajne datume, ličnosti i događaje iz naše historije.
Proteklih dana paljenjem tradicionalne prvomajske vatre, članovi Foruma mladih obilježili su međunarodni praznik rada, Prvi maj.

Također, polaganjem cvijeća na platou Muzeja Bitke za ranjenike i prigodnim riječima, a u saradnji sa UABNOR Jablanica, obilježili smo 36. godišnjicu smrti druga Josipa Broza Tita.
S obzirom da će Jablanica sutra biti središte antifašističkog svijeta, danas će članovi Foruma mladih OO SDP BiH Jablanica organizovati čišćenje platoa Muzeja, od Vječne vatre do mosta Bitke za ranjenike.

Ovom prilikom pozivamo sve naše članove, simpatizere i građane Jablanice da sutra, 7. maja prisustvuju obilježavanju 73. godišnjice Bitke za ranjenike na Neretvi, najhumanije bitke iz Drugog svjetskog rata i jednog od najznačajnijih datuma iz historije našeg grada, 71. godišnjice pobjede nad fašizmom i 80. godišnjice formiranja Internacionalnih brigada u Španskom građanskom ratu.

Delegacije Općinskog odbora i Foruma mladih SDP BiH Jablanica položit će cvijeće pored Vječne vatre prisjećajući se svih antifašista i odajući počast svim borcima palim za ideale slobode.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.