“Dani SDP BiH” u Jablanici

U okviru tradicionalne manifestacije „Dani SDP BiH„  Općinski odbor SDP BiH Jablanica će u aprilu i maju ove godine organizovati niz aktivnosti posvećenih obilježavnju značajnih datuma i ličnosti iz naše historije.

U navedenom periodu OO SDP BiH Jablanica će samostalno ili u saradnji sa drugim subjektima upriličiti sljedeće aktivnosti:

 

  • 30. aprila 2018.godine – članovi Foruma mladih i aktivisti SDP BiH Jablanica će zapaliti prvomajsku vatru na brdu Lendava.
  • 4.maja 2018.godine – obilježavanje 38.godišnjice od smrti Josipa Broza Tita polaganjem cvijeća u 15:05 sati kod Vječne vatre na platou Muzeja u Jablnici.
  •  Od 02. do 04. maja – Forum mladih SDP BiH Jablanica će organizovati čišćenje platoa Muzeje od Vječne vatre do Srušenog mosta na Neretvi.
  • 05. maja 2018.godine – obilježavnje 75. godišnjice Bitke za ranjenike na Neretvi, najhumanije bitke iz Drugog svjetskog rata, a delegacije Općinskog odbora i Foruma mladih SDP BiH Jablanica položit će cvijeće pored Vječne vatre prema planu Organizacionog odbora. Kao i svih prethodnih godina, članovi SDP-a će svojim prisustvom uveličati organizaciju ove manifestacije.
  • 09. maj 2018. godine- na prigodan način obilježićemo Dan pobjede nad fašizmom
  • 25. maja 2018. godine- obilježavanje Dana mladosti u 12:00 sati simboličnim puštanjem karanfila sa mosta niz rijeku Neretvu i čitanjem prigodnog teksta.

Minutom šutnje bit će odata počast poginuloj omladini na Tuzlanskoj kapiji.

Pozivamo sve članove i simpatizere SDP-a i sve građane da se aktivno uključe u obilježavanje ovih značajnih datuma i svojim prisustvom uveličaju ove manifestacije.

SDP BiH je snaga koja baštini univerzalne vrijednosti kao što su antifašizam, antinacionalizam i tolernacija, a Dani SDP-a BiH to najbolje pokazuju.

OO SDP BiH Jablanica

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.