Vojin Mijatović

Danas se obilježava 30 godina srpskih milionera i sirotinje

Povodom neustavnog dana bh. entiteta RS koji se obilježava danas, oglasio se i Vojin Mijatović.

Potpredsjednik SDP-a je još jednom putem društvenih mreža poslao snažnu poruku, dotakavši tačno u srž samog problema.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Danas ću se baviti sa RS potpuno izolivano od svega, ovo sve za radi istine i pozicije 5% srpskih milionera i 95% srpske sirotinje, te bih molio bošnjake i hrvate da se suzdrže komentara na nacionalnoj osnovi, jer ovo je čist “srpski post”, post “srpske realnosti”

RS je jedan od dva entiteta u sklopu BiH koja je pravnoformalno nastala na dan potpisa Dejtonskog mirovnog sporazuma kada je dobila međunarodno priznanje kao entitet unutar međunarodno priznate države Bosne i Hercegovine.

Do tada RS nije imala status u međunarodnom pravu dok je Republika Bosna i Hercegovina bila članica Ujedinjenih Nacija.

Ovo je pravno istorijska činjenica i jedina istina, treba samo pročitati sve, bez obzira na činjenicu da je RS postojala tada kao oblik samo organizovanja prvo kao srpskog naroda u BiH, a tek onda kao RS, ali bez međunarodnog priznanja.

Kako je počeo rat u BiH tako smo dobili prve srpske milionere, mahom su to bili ljudi koji su pre rata bili na najnižim lestvicama društva, ali valjda spremniji za rat od pameti i intelegencije koja je bežala širom sveta, ova grupa najgorih među nama na švercu nafte, cigara, brašna, alkohola, oružija i teritorija postaju milioneri.

Ti isti tada već gospodari života i smrti postaju moćnici koji pod srpskom zastavom i otetim porodičnim bogatstvima bošnjaka i hrvata postaše elita, dok je sirotinja ginula pod istom zastavom za njihove milione.

Nakon rata ti isti najgori među nama postadoše “privrednici” i “političari”. Dođe nam brzo tranzicija i privatizacija, pa ti isti srpski milioneri kroz privatizaciju opljačkaše ono malo što je ostalo srpskoj sirotinju što nije srušeno i pokradeno u ratu.

Kako su išle postratne godine, srpski milioneri postajaše sve bogatiji i bahatiji, a srpska sirotinja sve siromašnija i sve pokornija. U toj atmosferi 600 000 srpske sirotinje napusti RS u poslednjih 15 godina, a srpski milioneri samo jačaju kupujući njihovi zemlju i porostor u društvu.

Sutra srpski milioneri slave 30 godina svoje moći, 30 godina otimanja i kriminala, 30 godina svoje pozicije u društvu koju nikad ne bi imali da nije došlo do rata u BiH.

Sutra je 30 godina naše srpske propasti, izolacija od strane civilizacije i sveta, sutra je 30 godina od kad nas vode najgori od nas.

Kao što je u ratu sirotinja ginula za kriminalce, tako će i sutra sirotinja aplaudirati kriminalcima i sve pod srpskom zastavom.

Evo nema ni bosnjaka ni hrvata u ovom postu i neka me neko demantuje činjenicama da ovo nije realnost naše propasti!“, poruka je Mijatovića.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.