Danas se navršavaju dvije godine od smrti druga Ivana Brigića

Istaknuti član Socijaldemokratske partije (SDP) BiH i bivši parlamentarni zastupnik, Ivan Brigić, preminuo je 21.02.2015. godine.

Dugi niz godina Brigić je bio u vrhu Socijaldemokratske partije (SDP) BiH i obavljao značajne funkcije, uključujući onu člana Predsjedništva i dopredsjednika Glavnog odbora SDP-a BiH.

Ivan Brigić je tokom bogate političke karijere, između ostalog, obnašao dužnost zastupnika u Skupštini SR BiH, zastupnika i zamjenika predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH, a u prošlom izbornom mandatu bio je izaslanik u Domu naroda Parlamenta FBiH i zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo.

U svojoj zavidno dugoj političkoj karijeri dao je veliki doprinos razvoju BiH i izgradnji njenih institucija, kako u okviru bivše Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije tako i tokom rata devedesetih godina i poslije, učestvujući u odbrani integriteta i bića države Bosne i Hercegovine.

U februaru mjesecu nas je napustio i naš istaknuti član Sabrija Pojskić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.