Visoko

Dan oslobođenja Visokog od fašizma

Općinski odbor Socijaldemokratske partije Visoko svim građanima općine Visoko čestita 7. april – Dan oslobođenja Visokog od fašizma. Prije tačno 70 godina 7.brigada 10 partizanske divizije oslobodila je Visoko i time omogućila novi početak razvoja našeg grada i općine.

Bitnost 7. aprila za općinu Visoko, koji predstavlja kulminaciju visočke antifašističke borbe, je neosporiva. Ulice i sportski kompleski Visokog nosili su ime 7.april dok je danas taj datum skoro zaboravljen. Nadamo se će 70. godišnjica ovog historijski bitnog datuma probuditi u svima nama antifašistički duh koji je oduvijek bio nemiran spram nepravde, netolerancije i mržnje.

OO SDP BIH VISOKO

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.